EETWINKEL 'T HUUS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel 't Huus. Meer weten? Ontdek meer

22 okt 2023 om 19:48 Waarom optie bezorgen niet uitzetten als je geen voldoende personeel ervoor hebt ?
13 aug 2023 om 21:33 Na zoveel fouten bestellingen toch maar een review plaatsen... Ik heb vaak gehad dat er iets vergeten was van mijn bestelling en bleef toch nog zo vriendelijk om het daarbij te laten. Vandaag weer eens besteld en koos ik voor de Las Vegas burger me
30 jul 2023 om 22:16 Eten verder goed alleen miste ik de salade die wel in het menu stond Dus niet compleet
8 jul 2023 om 20:49 2 keer over bedorven vlees gekregen. Toen we weer opbelde kregen we commentaar dat onze bevinding niet klopte.
19 jun 2023 om 2:28 Super lekker eten
2 jun 2023 om 12:01 Meerdere vegetarische snacks en schotels die we hadden besteld bleken niet op voorraad te zijn. De info op Thuisbezorgd was dus niet up to date. Jammer, we hadden juist voor die paar bijzondere vega-opties een bestelling geplaatst.
23 apr 2023 om 19:28 Patat was maar net gaar en niet warm meer. Op de schnitzel zat amper saus. Ook was de spek op de hamburger niet gebakken..
18 feb 2023 om 19:41 Helaas wederom incompleet. Werd gebeld dat besteld onderdeel er niet was. Vervanging daarvan is natuurlijk geen probleem, maar voeg deze dan ook wel toe! Vorige keer helaas ook al een missend onderdeel.
8 jan 2023 om 20:07 Met bestellen wordt een veel kortere bezorgd tijd aangegeven. Na bestellen kun je niet meer terug. Patat kon in drie soorten bak niveau geleverd worden. Alles was het zelfde. Laat deze optie achterwege, geeft valse hoop!
15 okt 2022 om 23:41 Keurig op tijd geleverd en lekker, toppers.
20 sep 2022 om 18:52 Prima , ik werd zelfs gebeld , met de vraag of ik niets vergeten was, mee te bestellen, prima opgelost toppie
23 jun 2022 om 23:12 Was druk maar ondanks dat een vriendelijke mevrouw die het eten bracht …. Het eten was heerlijk bedankt daarvoor ….