EETWINKEL 'T HUUS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel 't Huus. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:02 Heerlijke snitsels en lekkere warme patatjes
14 mei 2024 om 19:35 Snitzel Hawaï ….. nou ham en kaas erop met paar stukjes ananas ( niet meegebakken beetje gesmolten ) …zonde .. patat dit x niet gaar
8 mei 2024 om 13:08 Duurde erg lang voordat de bestelling kwam. Had gereserveerd op zo snel mogelijk
10 mrt 2024 om 16:40 Kogelbiefstuk precies goed. Boerenschnitzel heerlijk en wat een plaatje.
22 okt 2023 om 19:48 Waarom optie bezorgen niet uitzetten als je geen voldoende personeel ervoor hebt ?
13 aug 2023 om 21:33 Na zoveel fouten bestellingen toch maar een review plaatsen... Ik heb vaak gehad dat er iets vergeten was van mijn bestelling en bleef toch nog zo vriendelijk om het daarbij te laten. Vandaag weer eens besteld en koos ik voor de Las Vegas burger me
30 jul 2023 om 22:16 Eten verder goed alleen miste ik de salade die wel in het menu stond Dus niet compleet
8 jul 2023 om 20:49 2 keer over bedorven vlees gekregen. Toen we weer opbelde kregen we commentaar dat onze bevinding niet klopte.
19 jun 2023 om 2:28 Super lekker eten
2 jun 2023 om 12:01 Meerdere vegetarische snacks en schotels die we hadden besteld bleken niet op voorraad te zijn. De info op Thuisbezorgd was dus niet up to date. Jammer, we hadden juist voor die paar bijzondere vega-opties een bestelling geplaatst.
23 apr 2023 om 19:28 Patat was maar net gaar en niet warm meer. Op de schnitzel zat amper saus. Ook was de spek op de hamburger niet gebakken..
18 feb 2023 om 19:41 Helaas wederom incompleet. Werd gebeld dat besteld onderdeel er niet was. Vervanging daarvan is natuurlijk geen probleem, maar voeg deze dan ook wel toe! Vorige keer helaas ook al een missend onderdeel.